We have a job for you.

Een veilig, kwalitatief en modern spoornet uitbaten. Dat is onze job, elke dag opnieuw. Wil je meewerken aan duurzaam vervoer voor de samenleving? Ben je op zoek naar een job met impact? Wil je je inzetten voor de mobiliteit van morgen? 

Word ondernemer van je carrière.

Bij ons ben jij aan zet! Bij Infrabel Academy leren we je alle kneepjes van het vak en geven we samen met jou richting aan je carrière. Zin om intern door te groeien of een nieuwe weg in te slaan binnen ons bedrijf? Dat kan! 

Technici bij Infrabel zoeken nieuwe collega's in het kader van de jobcampagne We Need You

Groei op je eigen tempo.

Een gezonde balans tussen werk en vrije tijd maakt een mens gelukkig. Wij bieden jou de flexibiliteit en de ruimte om te leven en werken op jouw ritme.

Lasser bij Infrabel zoekt nieuwe collega's in het kader van de jobcampagne We Need You

Ga samen met ons voor duurzame mobiliteit.

Bij Infrabel kom je terecht in een hecht team en draag je jouw steentje bij aan het vervoer van de toekomst. Jouw inzet is van onschatbare waarde voor de samenleving.

Ingenieurs bij Infrabel zoeken nieuwe collega's in het kader van de jobcampagne We Need You

We need a woman like you!

Infrabel een mannenwereld? Nee hoor! Wij werven vrouwen en mannen aan van elke afkomst, alle leeftijden en elke achtergrond. Vrouwen vinden hun weg naar Infrabel dankzij onze troeven: gelijke verloning, opleidingsmogelijkheden, aandacht voor welzijn op het werk, dicht bij huis werken, gezonde work-life balans... Join us!

De jobcampagne We Need You van Infrabel richt zich vooral tot vrouwen.

Job Days om elkaar beter te leren kennen.

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde collega's. Hou de website in de gaten, want in het najaar 2019 komt er een nieuwe reeks van Job Days aan!

Jobs@Infrabel

Bij spoorinfrastructuur komt een flink staaltje techniek kijken. Infrabel is voortdurend op zoek naar technische talenten, ICT’ers en knappe koppen met een ingenieursdiploma op zak. Maar ook voor onze ondersteunende processen hebben we enthousiaste mensen nodig. Iets voor jou?

Jobs in de kijker