Technicus Seininrichting

Tijdens je stage maak je kennis met de verschillende facetten van het onderhoud aan de seininrichtingsinstallaties (seinen, spoorstroomkringen, assentellers, overwegen, ...). In praktijk bestaat dit uit het meelopen met onderhoudsploegen van het Logistiek Centrum Infrastructuur (LCI) van Leuven en te velde kleine onderhoudstaken mee helpen uitvoeren.

Beschrijving

Dankzij een goed onderhouden spoorinfrastructuur kunnen de meer dan 4.000 treinen die dagelijks op ons spoornet rijden, vlot en in alle veiligheid op hun bestemming geraken. Wil jij deel uitmaken van onze teams die verantwoordelijk zijn voor het regelen, aanpassen, onderhouden en herstellen van wissels, seinen, overwegen, spoordetectiesystemen…? Dan ben jij de stagiair die we zoeken.

Tijdens je stage maak je kennis met de verschillende facetten van het onderhoud aan de seininrichtingsinstallaties (seinen, spoorstroomkringen, assentellers, overwegen, ...).
In praktijk bestaat dit uit het meelopen met de verschillende onderhoudsploegen van het Logistiek Centrum Infrastructuur (LCI) van Leuven en te velde kleine onderhoudstaken mee helpen uitvoeren.

Niveau d'études
Secundair onderwijs of gelijkwaardig
Date de début
To decide
Durée
Te bepalen
Emplacement
Leuven
Catégorie
Techniek

Intéressé(e) ?

Remplissez le formulaire
Adresse
Adresse de l'école
Un seul fichier.
Limité à 32 Mo.
Types autorisés : doc docx pdf.
Un seul fichier.
Limité à 32 Mo.
Types autorisés : docx doc pdf.