Bouw een demo-installatie van een spooroverweg (sporen)

Onder begeleiding van onze ervaren technici ontwerp en bouw je de demo-installatie, waarbij verschillende types bevestigingen benut worden en waarin verschillende “spoortoestellen” verwerkt zitten.

Elke dag rijden er meer dan 4.000 treinen op ons spoornet. Enkel dankzij goed een goed onderhouden spoorinfrastructuur kunnen die treinen veilig en vlot op hun bestemming geraken. Onze technici “sporen” en “seininrichting” zijn mee verantwoordelijk voor onderhouds- en vernieuwingswerken aan onze sporen, wissels en seininrichting.
Binnenkort start Infrabel in de haven van Antwerpen met de bouw van een demo-installatie van een overweg. Dit maakt het mogelijk om nieuwe medewerkers op te leiden zonder dat we daarvoor moeten rekening houden met het treinverkeer. 
Voor de realisatie van dit project zoeken we twee enthousiaste studenten die de handen uit de mouwen willen steken en van 0 de sporen en de seininrichting willen opbouwen. 

  • Kies je voor een stage als technicus “spoorwerken”? Dan ontwerp jij een proefspoor en voer je jouw ontwerp ook uit. Onder begeleiding van onze ervaren technici ontwerp en bouw je de demo-installatie, waarbij verschillende types bevestigingen benut worden en waarin verschillende “spoortoestellen” verwerkt zitten (uitzettingstoestel, geïsoleerde voeg, een wissel…). Dan ontwerp jij een proefspoor en voer je jouw ontwerp ook uit. Onder begeleiding van onze ervaren technici ontwerp en bouw je de demo-installatie, waarbij verschillende types bevestigingen benut worden en waarin verschillende “spoortoestellen” verwerkt zitten (uitzettingstoestel, geïsoleerde voeg, een wissel…).
  • Kies je voor een stage als technicus “seininrichting”? Dan bouw je onder begeleiding van onze ervaren technici een demo-installatie voor een overweg met detectie-systeem voor de trein en signalisatie voor de weggebruikers.
Niveau d'études
Bachelor of gelijkwaardig
Date de début
To decide
Durée
Te bepalen
Emplacement
Antwerpen
Catégorie
Techniek

Intéressé(e) ?

Remplissez le formulaire
Adresse
Adresse de l'école
Un seul fichier.
Limité à 32 Mo.
Types autorisés : doc docx pdf.
Un seul fichier.
Limité à 32 Mo.
Types autorisés : docx doc pdf.